Klem op je werk
Boek

Klem op je werk 15 waargebeurde verhalen die inzicht en troost bieden ([2017])/ onder redactie van Teuntje Klinkenberg en Arie Snel

Vijftien korte waargebeurde verhalen over gebeurtenissen en onvoorziene wendingen die iedereen kunnen overkomen, met verstrekkende gevolgen.

Aanwezigheid

Recensie

Bijzonder van opzet is deze verhalenbundel over problemen op het werk. Veel mensen komen ergens in hun loopbaan klem te zitten op hun werk. De auteurs, coaches, horen veel van deze unieke verhalen en zien ook overeenkomsten in wat het met mensen doet. Omdat ze geloven in de kracht van verhalen koppelden ze veertien 'klemzitters' aan veertien schrijvers. Dit leverde indringende verhalen op, heel anders dan 'zomaar' interviews. Alleen Huub van der Lubbe schreef zelf zijn eigen verhaal over klem zitten. Andere bekende schrijvers zijn onder andere Thomas Verbogt, Wanda Reisel en Maartje Wortel. Ieder in hun eigen stijl beschrijven ze de aanloop, het moment dat het niet meer gaat en de weg terug. Verhalen om je in te herkennen, in te spiegelen en van te leren. Bedoeld voor mensen die (bijna) klem zitten of er (als professional) mee te maken hebben. Actueel thema.

Specificaties

Nederlands | 9789047011088 | 121 pagina's

Titel Klem op je werk : 15 waargebeurde verhalen die inzicht en troost bieden
Secundaire auteur Teuntje Klinkenberg ; Arie Snel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, [2017]
Overige gegevens 121 pagina's - 21 cm
ISBN 9789047011088
PPN 410936154
Rubriekscode 317.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Arbeid; Verhalen
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Arbeid