Mune
DVD

Mune bewaker van de maan ([2017])/ un film de Alexandre Heboyan & Benoît Philippon

Wanneer de zon wordt gestolen, gaat de kleine faun Mune samen met de sterke Sohone en het meisje Glim op pad om hem terug te halen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Franse 3D-animatiefilm van Benoît Philippon en Alexandre Heboyan. Het verhaal speelt in een fantasiewereld waar alle wezens verbonden zijn met de nacht of de dag. De zon en de maan worden bewaakt door beschermers die gekozen worden tijdens een speciale ceremonie. Tot zijn verbazing wordt de onervaren en onzekere kleine faun Mune gekozen tot beschermer van de maan. Wanneer door een fout van Mune de zon wordt gestolen door de kwade Necross krijgt Mune hulp van de arrogante krachtpatser Sohone, beschermer van de zon. Samen met het dappere meisje Glim beleven ze een spannend avontuur om de harmonie tussen nacht en dag te herstellen. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) geeft 3 sterren. Zij vindt het een ingewikkeld verhaal met angstaanjagend passages, maar ook origineel, vol verbeeldingskracht, mooie animaties, aantrekkelijke personages en een boodschap over samenwerken, moed en vriendschap. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Frans | 5053083070571

Titel Mune : bewaker van de maan
Uniforme titel Mune, le gardien de la lune
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Alexandre Heboyan ; Benoît Philippon ; Omar Sy ; Michael Gregorio
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (86 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Omar Sy, Michael Grégorio. - Frans gesproken, meerdere talen nagesynchroniseerd waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Frankrijk : Onyx Films, 2014 - Oorspronkelijke titel: Mune, le gardien de la lune
ISBN 5053083070571
PPN 412672022
Genre avonturenroman
Taal Frans