Diary of a wimpy kid: the long haul
DVD

Diary of a wimpy kid: the long haul ([2017])/ a film by David Bowers

Greg moet mee met zijn familie op een lange autoreis naar de verjaardag van zijn overgrootmoeder. De reis wordt een groot avontuur dat de familie Heffley niet snel zal vergeten. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde Amerikaanse film naar de populaire boekenreeks van Jeff Kinney, opnieuw geregisseerd door David Bowers, maar met een volledig nieuwe cast. Het verhaal is een combinatie van boek 9 en 10: Flutvakantie en Ff offline. De ongeveer 12-jarige Greg Heffley (in de Nederlandse vertaling Bram Botermans) gaat met zijn ouders, oudere broer Rodrick en kleine broertje op weg naar de negentigste verjaardag van zijn overgrootmoeder, een autoreis van vier dagen! Bovendien heeft zijn moeder het gebruik van elektronica in de ban gedaan. Greg is echter vast van plan om een videogame-conferentie te bezoeken om zijn reputatie te herstellen, die ernstig beschadigd is door een genant filmpje op internet. In de hoofdrol Jason Drucker, met Alicia Silverstone en Tom Everett Scott als zijn ouders. Yvonne Condes (commonsensemedia.org) schrijft dat deze film hetzelfde biedt als de vorige delen: veel grove humor, chaos en genante situaties. Gelukkig leert Greg wel een les over volhouden en het belang van familie. Condes geeft 2 sterren. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 8712626089285

Titel Diary of a wimpy kid: the long haul
Uniforme titel Het leven van een loser : flutvakantie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur David Bowers ; Jason Drucker ; Jeff Kinney
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Pictures Home Entertainment, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (88 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jason Drucker. - Engels gesproken, 3 talen nagesynchroniseerd waaronder Frans, 5 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff Kinney - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Twentieth Century Fox Film Corporation, 2017 - Nederlandse titel: Het leven van een loser
ISBN 8712626089285
PPN 41247106X
Thematrefwoord Vakanties ; Dagboeken ; Reizen
Taal Engels