Homeland. Seizoen 6
DVD

Homeland. Seizoen 6 ([2017])

Carrie Mathison keert terug naar New York waar ze gaat werken voor een stichting die hulp biedt aan moslims in de Verenigde Staten. De nieuw gekozen vrouwelijke Democratische president vraagt om haar hulp.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 6 van de Amerikaanse psychologische thrillerserie (2011- ), bedacht door Howard Gordon en Alex Gansa met in de hoofdrol Claire Danes. Carrie Mathison is niet meer in dienst bij de CIA en keert nu vanuit Berlijn, waar ze voor een beveiligingsbedrijf werkte, terug naar New York, samen met haar dochtertje. Ze gaat werken bij een stichting die hulp biedt aan moslims in de Verenigde Staten. Inmiddels is een vrouwelijke Democratische senator uit New York (Elisabeth Marvel) tot president gekozen en zoekt de hulp van Carrie. Hierdoor komt ze weer in aanvaring met de CIA. Mark Moorman (Volkskrant 15-2-'17) geeft dit seizoen 4 sterren: '(...) In de drie afleveringen die tot nu toe zijn uitgezonden (stuk voor stuk beter dan het vorige seizoen) raakt Carrie langzaam weer verzeild in een internationaal wespennest (...) we zien de paniek in haar ogen groeien. Zoals het hoort in Homeland.' Moorman schrijft dat de serie 'helemaal van deze tijd' voelt en 'op een goede manier' weer uit de hand zal lopen. De serie is winnaar van veel prijzen en nominaties, onder meer voor Primetime Emmy Awards. 12 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712626090304

Titel Homeland. Seizoen 6
Uniforme titel Homeland
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Claire Danes ; Rupert Friend ; Mandy Patinkin
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC, [2017]
Overige gegevens 4 dvd-video's (ongeveer 10 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin, F. Murray Abraham. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in 7 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Teakwood Lane Productions, (c)2016
ISBN 8712626090304
PPN 412471280
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Homeland
DVD

Homeland (2012-...)

vol. Seizoen 6
Uitgeleend