De verschijning
Boek

De verschijning (november 2016)/ Amanda Stevens, vertaling [uit het Engels]: Karin de Haas

Sinds haar jeugd weet Amalia, die werkt als restaurateur van grafmonumenten, dat ze contact kan leggen met de geestenwereld. Na een aantal nare ervaringen gaat ze samen met haar geliefde, rechercheur Devlin, op zoek naar antwoorden.

Aanwezigheid

Recensie

Sinds haar jeugd weet Amalia dat ze contact kan leggen met de geestenwereld. Ondanks nare ervaringen werkt ze als restaurateur van grafmonumenten. In haar eigen huis voelt ze vreemde entiteiten, wordt er ingebroken en vindt ze een oude stereofoto waarop ze zichzelf herkent. Amalia gaat samen met haar geliefde, rechercheur Devlin, op zoek naar antwoorden. Uiteindelijk komt ze op een oude begraafplaats op het spoor van een collectieve zelfmoord van een commune. Maar er zijn krachten die het juist op haar gemunt hebben. Deze thriller gaat vooral over de aanwezigheid van kwade geesten die proberen in onze wereld te komen. Het verhaal is een aaneenschakeling van schaduwen die zich proberen te verbergen, donkere bossen en nare voorgevoelens. Verder gebeurt er niet veel, de dreiging is het belangrijkste deel van het boek. Dit verhaal is het vierde deel* van de 'Dodenrijk-serie'. De afloop is heel prozaïsch maar opent daardoor meteen de kans om een vervolg te schrijven. Ook zonder voorkennis is deze thriller goed te lezen, maar de lezer moet wel houden van spookverhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789034753717 | 318 pagina's

Titel De verschijning
Auteur Amanda Stevens
Secundaire auteur Karin de Haas
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, november 2016
Overige gegevens 318 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The visitor. - Don Mills : Mira Books, (c)2016
ISBN 9789034753717
PPN 407982353
Genre thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 122
Uitgeleend
Dodenrijk-serie
Boek

Dodenrijk-serie (2015-...)

vol. dl. 4
Uitgeleend
Armanda Stevens