Song of Susannah
Boek

Song of Susannah (2017)/ Stephen King

Op hun gevaarlijke tocht naar de Dark Tower proberen een man en zijn metgezellen een van hen te redden die in een andere wereld terecht is gekomen.

Aanwezigheid

Recensie

Zesde* boek in de 'Dark Tower'-cyclus, Stephen Kings versie van de graallegende. Hoofdpersoon is Roland de gunslinger die zich in een wereld bevindt die op de onze lijkt en 'doorgangen' heeft naar de onze. Zijn queeste is de Dark Tower te vinden. In dit deel krijgen Roland en zijn metgezellen te maken met de ontvoering van Susannah naar een andere wereld. Susannah is in groot gevaar en Roland staat voor een moeilijke keuze: Susannah volgen of hun eigen pad? Zijn keuze heeft verstrekkende gevolgen: voor hemzelf, voor de queeste en voor Stephen King, die zijn eigen dood door een ongeval in een krantenartikel meldt. Dit voorlaatste deel van cyclus wordt gevolgd door 'The Dark Tower'. Een wel erg langdradig verhaal dat een mengeling is van fantasy en sciencefiction, maar ook sfeervol en spannend. Niet los te lezen zonder de andere delen. Kleine druk.

Specificaties

Engels | 9781444723496 | 436 pagina's

Titel Song of Susannah
Auteur Stephen King
Secundaire auteur Darrel Anderson
Type materiaal Boek
Editie Updated paperback edition;
Uitgave London : Hodder, 2017
Overige gegevens 436 pagina's, 14 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Illustraties by Darrel Anderson. - Met: an extract from The dark tower (The dark tower ; VII) - 1e druk van deze uitgave: 2012. - Oorspronkelijke uitgave: Londen : Hodder & Stoughton, 2004
ISBN 9781444723496
PPN 412497700
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

The dark tower
Boek

The dark tower (1992-...)

vol. 6
Uitgeleend
Stephen King