Casper en Emma
DVD

Casper en Emma de bergen in ([2017])/ regie Arne Lindtner Næss

Casper en Emma (5 jaar) gaan met hun families de bergen in. Lukt het een vriend te vinden voor Emma's moeder? Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Vijfde Noorse kinderfilm* van Arne Lindtner Naess over de beste vriendjes Casper en Emma (5 jaar). De vader van Casper heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Emma mag ook mee, samen met haar moeder. Natuurlijk gaan hun trouwe knuffels mevrouw Konijn en Welpje mee. Casper vindt het zielig dat Emma haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder verliefd zal worden op de berggids, een goede vriend van zijn vader. Emma vindt dat ook een goed idee, maar ondanks hun koppelpogingen wil de vonk niet overslaan. De kinderen worden gespeeld door andere acteurs dan in de vorige films. Floortje Smit (Volkskrant 1-6-'17) geeft 3 sterren: '(...) Groot drama voor kleine mensen. De grote mensen doen er goed aan om het cynisme bij de deur achter te laten: in 'Casper & Emma de bergen in' is de Noorse natuur één grote blije wereld waar iedereen bontgekleurde outdoorkleding draagt, de temperatuur precies goed is, kleuters dagenlang willen wandelen in ruil voor een paar insignes en de tiener niet piept over wifi. Een veilige, vrolijke omgeving voor de kleuterdoelgroep.' Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983699595

Titel Casper en Emma : de bergen in
Uniforme titel Karsten og Petra ut p°a tur De bergen in
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Arne Lindtner Næss ; Oliver Dahl ; Alba Ørbech-Nilssen ; Tor Åge Bringsværd
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just4Kids, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (83 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen, Janne Formoe, Jeppe Beck Laursen. - Nederlands nagesynchroniseerd - Gebaseerd op een boek van Tor °Age Bringsværd - Videoversie van het televisieprogramma: Noorwegen : Cinenord Kidstory, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: Karsten og Petra ut p°a tur
ISBN 8711983699595
PPN 412513889
Taal Nederlands