Vampier zusjes 3
DVD

Vampier zusjes 3 reis naar Transsylvanië ([2017])/ Regie Tim Trachte

De tweelingzusjes Dakaria en Silvania wonen met hun ouders, een vampierenvader en een mensenmoeder, in een rustig Duits dorpje. Vampierkoningin Antanasia ontvoert hun babybroertje naar haar kasteel in Transsylvanie. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde film* naar de populaire boekenserie van Franziska Gehm, met een nieuwe regisseur en dezelfde hoofdrolspelers. Een paar jaar geleden verhuisden de tieners Silvania en Dakaria van Transsylvanië naar een rustige Duitse buitenwijk. Hun vader is vampier, maar hun moeder is mens en kreeg heimwee naar de mensenwereld. Net als hun vader beschikken de meisjes over vampierkrachten - ze kunnen vliegen en zijn heel sterk - maar dat houden ze geheim. Kort voor de eerste verjaardag van hun babybroertje wordt hij ontvoerd door vampierkoningin Antanasia, die hem tot haar opvolger wil kronen. De meisjes reizen naar haar kasteel in Transsylvanië om hun broertje te redden. Ze worden geholpen door de jonge vampiermuzikant Murdo en hun onhandige buurman, een vampierjager. De Duitse critici vinden dit deel het beste van de drie. Nederlands nagesynchroniseerd. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983966536

Titel Vampier zusjes 3 : reis naar Transsylvanië
Uniforme titel Die Vampirschwestern 3 Vampierzusjes Reis naar Transsylvanie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Tim Trachte ; Marta Martin ; Laura Roge ; Franziska Gehm
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Marta Martin, Laura Roge, Christiane Paul, Stipe Erceg. - Nederlands nagesynchroniseerd - Gebaseerd op de boeken van Franziska Gehm - Videoversie van de film: Duitsland : Claussen+Putz Filmproduktion GMBH, (c)2016 - Oorspronkelijke titel: Die Vampirschwestern 3 : Reise nach Transsilvanien
ISBN 8711983966536
PPN 412513803
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Vampiers
Taal Nederlands