Driesterrenkroon. Boek III, Een koninkrijk herrijst
Boek

Driesterrenkroon. Boek III, Een koninkrijk herrijst ([2017])/ J.D. Rinehart, vertaald [uit het Engels] door Rob van Moppes

De drieling Tarlan, Gulf en Elodie zijn van elkaar gescheiden. Toch zetten ze hun strijd voort om vrede te brengen in het koninkrijk Toronie. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De drie koningskinderen Tarlan, Gulf en Elodie zetten hun strijd voort om de voorspelling te laten uitkomen die bij hun geboorte is gedaan: ze zijn voorbestemd om over Toronië te regeren en vrede te brengen in het land. Maar zover is het nog lang niet. Hun wrede vader Brutan mag dan zijn verslagen, er zijn nog andere vijanden die op de troon azen. De strijd van de kinderen wordt aanvankelijk bovendien bemoeilijkt doordat elk van hen niet weet hoe het met de andere twee gaat en waar die zich in het rijk bevinden. Pas als ze elkaar gevonden hebben, kunnen ze gezamenlijk ten strijde trekken, daarbij geholpen door hun vele vrienden, waaronder geesten en dieren, en door de magische krachten waarover ze beschikken. De vijanden laten zich echter niet zomaar verslaan. Laatste deel van de trilogie 'Driesterrenkroon'*. Ook in dit deel weet de auteur de spanning tot het einde vast te houden, een spanning die de lezer soms naar adem zal doen snakken. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002263118 | 493 pagina's

Titel Driesterrenkroon. Boek III, Een koninkrijk herrijst
Uniforme titel Een koninkrijk herrijst
Auteur J.D. Rinehart
Secundaire auteur Rob van Moppes
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : SU BooksManteau, [2017]
Overige gegevens 493 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: A kingdom rises. - New York : Aladdin, 2017. - (Crown of three ; book three)
ISBN 9789002263118
PPN 413305457
Genre sprookjes
Thematrefwoord Meerlingen ; Profetieën ; Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Driesterrenkroon
Boek

Driesterrenkroon (2016-...)

vol. Boek 3
Uitgeleend
J.D. Rinehart