De laatste zet
Boek

De laatste zet ze moet hem vertrouwen om in leven te blijven. Maar hoeveel is haar leven waard? ([2018])/ Sandra Brown, vertaling [uit het Engels]: David Orthel en Ans van der Graaff

Billy Panella heeft door valse investeringen van anderen 30 miljoen dollar verduisterd met de hulp van Josh Bennett, die hem achtervolgt om zijn deel te krijgen.

Aanwezigheid

Recensie

Billy Panella heeft door valse investeringen van anderen 30 miljoen dollar verduisterd met de hulp van Josh Bennett, die hem achtervolgt om zijn deel te krijgen. Om zich op Josh te wreken geeft hij beroepsmoordenaar Mickey Bolden en gelegenheidskiller Shaw Kinnard opdracht de zus van Josh, Jordie, te vermoorden. Omdat Shaw het hele bedrag wil innen, schiet hij Mickey dood en kidnapt hij Jordie. FBI agent Joe Wiley en agent Morrow storten zich op deze zaak. Shaw is hard en meedogenloos en zet Jordie onder druk om informatie over Panella en haar broer los te krijgen, maar er is ook een seksuele aantrekkingskracht tussen hen. Doordat Jordie nu het doelwit is van Panella en haar niets ontziende broer, is de situatie voor Shaw penibel. Het verhaal zit vol verrassende wendingen en wordt vanuit Shaw en vanuit Joe Wiley beleefd en beschreven. Tussen alle betrokken personen zijn veel discussies en overleg, alle acties, overwegingen, emoties uit heden en verleden, worden invoelend, beeldend met betrokkenheid weergegeven. Personen blijven sympathiek, spanning blijft tot aan de ontknoping. De Amerikaanse bestsellerauteur (1948) debuteerde in 1981 en heeft inmiddels ruim zeventig boeken geschreven.

Specificaties

Nederlands | 9789022582244 | 399 pagina's

Titel De laatste zet : ze moet hem vertrouwen om in leven te blijven. Maar hoeveel is haar leven waard?
Auteur Sandra Brown
Secundaire auteur David Orthel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2018]
Overige gegevens 399 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Sting. - New York : Grand Central Publishing, 2016
ISBN 9789022582244
PPN 410962716
Genre thriller - psychologische roman
Taal Nederlands