Ellen en No
Boek

Ellen en No wat doe je als je verliefd bent ... op twee jongens? ([2018])/ Hetty van Aar & Danny De Vos, coverontwerp, illustraties en boekverzorging: Ruthje Goethals

Ellen is verliefd op Emiel. Als er door de muziekschool een talentenjacht georganiseerd wordt, besluiten ze samen mee te doen. Mar dan zingt de stoere No een liedje speciaal voor Ellen. Voor wie moet ze nu kiezen? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ellen is verliefd op Emiel. Beiden hebben talent voor muziek. Emiel speelt piano en Ellen gitaar. Als er door de muziekschool een talentenjacht georganiseerd wordt, besluiten ze samen mee te doen met het liedje 'Liefdesliedje'. Maar dan leert Ellen No kennen, een stoere knappe jongen met een basgitaar. Ellen wordt op slag verliefd als No bij de talentenjacht een liedje speelt speciaal voor haar. Haar gevoelens gaan heen en weer tussen Emiel en No en uiteindelijk maakt ze het uit met Emiel. Maar daarna begint ze toch weer te twijfelen. Deel uit de serie 'Love stories: for girls only'*. Vlot leesbaar verhaal in wisselend perspectief tussen Ellen en No. Korte hoofdstukken; ruime bladspiegel. Met enkele zwart-witillustraties en chatberichtjes. Het verhaal is voorspelbaar, maar omdat het over een onderwerp gaat dat meiden van die leeftijd bezighoudt, zal dat voor hen niet storend zijn. Aantrekkelijk omslag. Zie ook www.for-girls-only.nl. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002263088 | 170 pagina's

Titel Ellen en No : wat doe je als je verliefd bent ... op twee jongens?
Auteur Hetty van Aar
Secundaire auteur Danny De Vos ; Ruthje Goethals
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : SU Books, [2018]
Overige gegevens 170 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
ISBN 9789002263088
PPN 416707076
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

For girls only
Boek

For girls only (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Hetty van Aar