Koning Eddie en het machtige monster
Boek

Koning Eddie en het machtige monster ([2017])/ Andy Riley, vertaald [uit het Engels] door Edward van de Vendel

Er is een monster gezien in Eddieland. Koning Eddie kan maar één ding doen: zijn volk beloven dat hij het monster Vellek gaat verslaan. Maar hij is niet de enige die op het monster jaagt. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als kluizenaar Bolder het koninkrijk opschrikt met de boodschap dat er een monster in Eddieland is, kan koning Eddie maar één ding doen: zijn volk beloven dat hij het monster Vellek gaat verslaan! Vanaf dat moment rollen koning Eddie en zijn helpers (minister Jill, Nanda de nar en Klaas de pony) van het ene avontuur in het andere. Zeker omdat kwade keizer Nurbizoon nooit ver uit de buurt is... Kloeke, stevige uitgave, 'graphic novel in optima forma' - vol van over elkaar buitelende, puntige taalgrapjes en veel humoristische zwart-wittekeningen in een speelse vormgeving. Tel daar een ruime bladspiegel bij op en je hebt een (voor)leesboek dat, zeker voor zelf-lezers, prachtig in balans is. Tweede avontuur* van deze kleine koning (nog steeds negen jaar). Lezen met een lach - boek dat in geen enkele collectie mag ontbreken, aanrader voor de komende feestdagen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000355891 | 201 pagina's

Titel Koning Eddie en het machtige monster
Auteur Andy Riley
Secundaire auteur Edward van de Vendel
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2017]
Overige gegevens 201 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: King Flashypants and the creature from Crong. - London : Hodder and Stoughton, 2017. - (King Flashypants ; 2)
ISBN 9789000355891
PPN 412870541
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Monsters
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Koning Eddie
Boek

Koning Eddie (2017-...)

vol. 2
Uitgeleend
Andy Riley