Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Katten
Boek

Katten ([2018])/ Christina Gardeski, vertaling [uit het Engels]: Janne van der Leer ; eindredactie: Monica Terpstra

Lees alles over katten. Hoe lang slapen katten, wat eten ze en moeten ze eigenlijk in bad? Met veel online extra's als werkbladen en filmpjes. Met paginagrote kleurenfoto's. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ben jij een fan van katten? Of heb je misschien wel een kat als huisdier? Dan is dit informatieve boek erg geschikt voor jou! Het staat boordevol met informatie over deze lenige en schone dieren. Je leest o.a. over hun manier van communiceren, over hun eetgewoonten en leefwijze. Wist je dat een kat soms wel vijftien uur per dag slaapt? De pagina's in deze uitgave zijn steeds op dezelfde manier vormgegeven: links vinden we de grootgedrukte tekst die maximaal uit zeven regels bestaat. De tekst bevat een aantal vetgedrukte 'moeilijke' woorden, die achterin toegelicht worden. Tevens staan onder aan de bladzijde enige vertelwoorden, die gebruikt kunnen worden om met kinderen in gesprek te gaan. Op de linkerpagina is telkens een grote kleurenfoto opgenomen. Verder bevat de uitgave een aantal tips voor bijpassende boeken en websites, een register en een korte quiz. Op de bijbehorende website zijn interessante extraatjes te vinden, zoals werkbladen en filmpjes. Mooi verzorgd, oblong boek uit de zesdelige serie 'Dier in huis'* voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463411783 | 24 pagina's

Titel Katten
Auteur Christina Mia Gardeski
Secundaire auteur Janne van der Leer ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2018]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 29 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Cats. - Capstone Global Library Ltd., (c)2017. - (Pet questions and answers)
ISBN 9789463411783
PPN 41277402X
Rubriekscode 634.23
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten

Relaties/Serie

Dier in huis!
Boek

Dier in huis! (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Christina Mia Gardeski
Vertel maar
Boek

Vertel maar (2017-...)

vol.
Uitgeleend