Kink in de kabel
Boek

Kink in de kabel roman ([2017])/ Karen Witemeyer, vertaald [uit het Engels] door Vertaalbureau Dominique

Een telegrafiste in vrouwenkolonie Harper's Station raakt bevriend met een collega met wie ze in morsecode langdurige gesprekken voert.

Aanwezigheid

Recensie

Grace Mallory werkt, eind van de negentiende eeuw, als telegrafiste in Harper's Station, een klein stadje waar een vrouwenkolonie is gehuisvest. Via de telegraaflijn heeft ze een collega leren kennen, meneer A, met wie ze in morsecode langdurige gesprekken voert. Wanneer hij merkt dat Grace in gevaar is, komt hij naar Harper's Station. Niet te paard, maar op de fiets, een vervoermiddel waarmee hij veel opzien baart. De vader van Grace is neergeschoten omdat hij in het bezit was van geheime documenten rondom een erfenis. Grace en meneer A gaan in een spannende zoektocht op zoek naar gerechtigheid. Het christelijk geloof speelt een duidelijke rol. Een onderhoudend verhaal, met een combinatie van soms mierzoete romantiek, lichte humor en een spannend plot. Tweede, zelfstandig te lezen deel in de serie 'Vrouwen van Harper's Station'. Tussen deel één en deel twee verscheen de novelle 'Geslaagde onderneming?'*

Specificaties

Nederlands | 9789492234315 | 380 pagina's

Titel Kink in de kabel : roman
Auteur Karen Witemeyer
Type materiaal Boek
Uitgave Veenendaal : Grace Publishing House, [2017]
Overige gegevens 380 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Heart on the line. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2017. - (Ladies of Harper's Station series ; book 2)
ISBN 9789492234315
PPN 412905922
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Vrouwen van Harper's Station
Boek

Vrouwen van Harper's Station (2016-...)

vol. 2
Uitgeleend
Karen Witemeyer