Herinneringen aan de Bron
Boek

Herinneringen aan de Bron verbazingwekkende bewijzen van kinderen uit de tijd voordat ze op aarde kwamen ([2017])/ dr. Wayne Dyer met Dee Garnes, vertaling [uit het Engels]: Jörgen van Drunen

Bijzondere verhalen en ervaringen van jonge kinderen waaruit blijkt dat mensen oneindige spirituele wezens zijn die een tijdelijke menselijke ervaring hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Fascinerend boek met verhalen en citaten van kinderen. De auteur ziet jonge kinderen in essentie als spirituele wezens die veel wijsheid en ervaringen uit vorige levens in zich dragen. Na het plaatsen van een oproep aan volwassenen om de wijsheid en persoonlijke anekdotes van hun jonge kinderen te delen, ontving Dyer duizenden reacties uit de hele wereld. Het zijn allemaal bevestigingen dat het leven niet met de geboorte begint en niet eindigt met de dood. Zo vertellen ze onder andere over hun herinneringen aan vorige levens, over hun verbindingen met de Bron en hoe ze in de hemel zelf hun ouders hebben uitgezocht. Voor en na elk hoofdstuk - in een grijs kader - staat extra informatie die als verdieping of reflectie kan dienen. Enkele kleurentekeningen met verhalen van Nederlandse kinderen zijn als separaat hoofdstuk opgenomen. Goed leesbaar en bewustmakend boek waarin kleine kinderen gewoon hun waarheid spreken. Tegelijkertijd kan het mensen bevrijden van een eventuele angst voor de dood. Hierdoor zal het velen aanspreken. Met enkele sprekende zwart-witfoto's van kinderen. Laatste boek van deze internationaal bekende schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling.

Specificaties

Nederlands | 9789492412218 | 261 pagina's

Titel Herinneringen aan de Bron : verbazingwekkende bewijzen van kinderen uit de tijd voordat ze op aarde kwamen
Auteur Wayne Dyer
Secundaire auteur Dee Garnes ; Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amstelveen : Palaysia, [2017]
Overige gegevens 261 pagina's - illustraties - 18 cm
Annotatie Vertaling van: Memories of heaven. - Hay House Inc., 2015
ISBN 9789492412218
PPN 408614781
Rubriekscode 235
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritualiteit; Kinderen
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Spiritualiteit