Use of force
Boek

Use of force ([2017])/ Brad Thor, vertaling [uit het Engels]: Jan Mellema

Ex-Navy SEAL Scot Harvath wordt door de CIA ingehuurd voor de jacht op de daders achter een terroristische aanslag op de kathedraal van Santiago de Compostella.

Aanwezigheid

Recensie

Een Arabische mensensmokkelaar van wie sterk vermoed wordt dat hij ook betrokken is bij geplande terreuraanslagen in Europa, verdrinkt op weg naar Italië. Scot Harvath, leider van een geheim team met stilzwijgende goedkeuring van de Amerikaanse overheid, krijgt carte blanche om in Libië de opdrachtgever op te sporen en te doen spreken. Met een klein groepje ex-mariniers gaan ze de strijd aan met een overmacht. Ondertussen bereidt een Tadzjiek, na aanslagen in Santiago de Compostella en Parijs, nog een aanslag op een onbekende plek voor. Zaak is hem tijdig te neutraliseren. Alle sporen leiden naar de Siciliaanse maffia waar Harvath en zijn team moeten infiltreren. De thriller is een rollercoaster aan gebeurtenissen, locaties, slechteriken en actie die de lezer geen moment rust laat. Maar de harde realiteit wordt gemilderd door de spottende humor die er tussen de teamleden heerst. Voor keiharde, ontzettend filmisch geschreven gevechtsscenes is er maar één adres: Brad Thor. Dat de nevenplots minder goed uitgewerkt zijn, nemen we er dan maar bij.

Specificaties

Nederlands | 9789045215754 | 356 pagina's

Titel Use of force
Auteur Brad Thor
Secundaire auteur Jan Mellema
Type materiaal Boek
Uitgave Uithoorn : Karakter Uitgevers B.V., [2017]
Overige gegevens 356 pagina's - 24 cm
Annotatie Een Scot Harvath-thriller - Vertaling van: Use of force : a thriller. - New York : Emily Bestler Books, Atria, 2017
ISBN 9789045215754
PPN 411111213
Genre thriller
Taal Nederlands