Laat je niet kisten door de commercie
Boek

Laat je niet kisten door de commercie een mooie uitvaart voor elk budget ([2017])/ Marieke Henselmans, illustraties: Gijshenselmans.nl ; redactie: Maarten Steendam

Informatie over wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart, met inzicht in 24 beslissingen die de prijs en de beleving beïnvloeden.

Aanwezigheid

Recensie

De ondertitel 'Een mooie uitvaart voor elk budget' typeert het onderwerp van dit boek. Bij een uitvaart komt veel kijken en je moet veel regelen. Vaak ben je er niet op voorbereid en dan is beslissen lastig. De overledene moet naar een mortuarium en daar is concurrentie. Dan het opbaren, de uitvaartdatum en rouwkaarten, volop keuzes. Ook over grafstenen en urnen na crematie. Het boek gaat ook in op uitvaartverzekeringen en de uitvaartonderneming. Een conclusie is dat er geen verband is tussen de kosten en kwaliteit, tussen de pracht en de prijs. Het biedt inzicht in 24 beslissingen die de prijs beïnvloeden. En voorbeelden van goede en slechte ervaringen. De schrijfster is journalist voor kranten en magazines. Een boek voor mensen die een uitvaart moeten regelen en eigenlijk dit boekje vooraf moeten hebben.

Specificaties

Nederlands | 9789490298081 | 152 pagina's

Titel Laat je niet kisten door de commercie : een mooie uitvaart voor elk budget
Auteur Marieke Henselmans
Secundaire auteur Maarten Steendam
Type materiaal Boek
Uitgave Oss : Uitgeverij Genoeg, [2017]
Overige gegevens 152 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789490298081
PPN 412472406
Rubriekscode 614.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Uitvaarten
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Begrafeniswezen