Odd one out  in, out and all around
Boek

Odd one out in, out and all around ([2017?])/ Guido van Genechten, translated from the Dutch by Clavis Publishing

Welk lieveheersbeestje zit onder een schildpad? En welke egel heeft zich mooi gemaakt voor een feestje? In zoekplaten vol dieren komen voorzetsels aan bod en moeten verschillen worden gezocht. Hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde, sjabloonachtige verfillustraties. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

In dit kijk- en zoekboek worden acht veel gebruikte voorzetsels onder de aandacht gebracht. Op evenzoveel spreads zijn steeds enige tientallen dezelfde soort dieren getekend, zoals krabben, vleermuizen en zeepaardjes, waarbij telkens drie vragen worden gesteld. De eerste vraag behelst het voorzetsel in kwestie, dat in een groter lettertype is gedrukt zodat de voorlezer er gemakkelijk de nadruk op kan leggen. Zoals: Wie zit IN zijn holletje? De tweede vraag is een kijkvraag, bv.: Wie is zijn huisje kwijt? De laatste vraag luidt steevast: En wie wil naar een feestje? Op de negende en laatste spreadpagina zijn alle dieren die zo graag naar een feestje wilden bij elkaar te zien: op het feestje! Hierdoor wordt meteen duidelijk naar welk detail van een feestelijke uitrusting bij het betreffende dier gezocht moest worden, bv. een oorbel of vlinderdasje. Op een witte of soms zwarte achtergrond zijn alle vrolijke dieren in een eenvoudige kleurstelling op innemende wijze getekend, waarbij de hele bladspiegel steeds wordt gevuld. De te zoeken verschillen zijn minimaal weergegeven zodat er erg goed moet worden gekeken en gezocht. Geslaagde en verzorgde uitgave met hardkartonnen pagina's en twee afgeronde hoeken. In de serie 'Odd one out' verscheen ook '8 9 and 10'*. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Engels | 9781605371504

Titel Odd one out in, out and all around
Uniforme titel Odd one out In, out and all around
Auteur Guido Van Genechten
Instelling /Clavis, Hasselt
Type materiaal Boek
Editie First edition, [2e oplage];
Uitgave New York : Clavis Publishing Inc, [2017?]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Jaar van vervaardiging: 2017 - 1e druk Engelse uitgave: (c)2014 - Vertaling van: Buitenbeentjes op en in. - Hasselt ; Amsterdam : Clavis Uitgeverij, 2013
ISBN 9781605371504
PPN 412469731
Thematrefwoord Voorzetsels ; Feesten ; Zoekboeken
Taal Engels