Mee met Noach
Boek

Mee met Noach saampjes kijken door de raampjes ([2017])/ geïllustreerd door Dawn Machell, vertaald [uit het Engels] door Hadassa Stadman

Noach bouwt een boot voor alle dieren. Iedereen mag mee, de dieren gaan twee aan twee. Hardkartonnen uitgave naar het bekende bijbelverhaal, met tekst op rijm, kleurrijke illustraties en uitsparingen in elke bladzijde. Vanaf ca. 1 t/m 3 jaar.

Recensie

Noach bouwt een grote boot, een ark. Dat moet van God, omdat het heel erg hard gaat regenen. Alle dieren komen naar de ark, twee aan twee. Er is plek voor grote en kleine dieren. Als de grote overstroming voorbij is, verschijnt er een regenboog. Alle dieren komen weer uit de ark en de aarde wordt droog. Een overbekend bijbelverhaal in een eenvoudige versie voor peuters. Voor kinderen aantrekkelijke en kleurrijke uitvoering in dik karton, met (niet kwetsbare) uitsparingen in de pagina's, die raampjes vormen van de ark. Achter elke uitsparing is een dier getekend. De tekst bestaat uit goedlopende vierregelige gedichtjes, met enige vetgedrukte (accent)woorden. De paginagrote illustraties zijn vrolijk en vriendelijk en zullen peuters zeker aanspreken. Het boek heeft een stevig omslag, dikke kartonnen pagina's met twee afgeronde hoeken. De uitvoering is goed afgestemd op kleine kinderen. Een fijn kijk- en voorleesboek voor (christelijke) kinderen van ca. 1 t/m 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789033833519

Titel Mee met Noach : saampjes kijken door de raampjes
Auteur Dawn Machell
Secundaire auteur Hadassa Stadman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ark Media, [2017]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Noah's ark. - Berkhamsted : Make Believe Ideas, 2017
ISBN 9789033833519
PPN 411861743
Rubriekscode 226.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ark van Noach
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Ark van Noach