Stormwind
DVD

Stormwind op weg naar Ora ([2017])/ regie Katja von Garnier

Mika en haar paard Stormwind ontdekken in Andalusie een oase waar een kudde wilde paarden leeft. De oase dreigt verloren te gaan door een bedrijf dat het water uit de bron wil verkopen. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde deel in de Duitse filmserie* 'Stormwind', opnieuw met in de hoofdrol Hanna Binke en geregisseerd door Katja von Garnier. Tiener Mika heeft een grote reputatie opgebouwd als paardenfluisteraar en heeft het druk in het therapiecentrum dat haar oma runt. Mika verlangt echter naar de vrijheid en na een ruzie met haar oma vertrekt ze met haar paard Stormwind naar Andalusië, waar Stormwind vandaan komt. Ze krijgt werk op een hacienda en ontdekt in de omgeving een oase waar een kudde wilde paarden leeft. Maar de eigenaar van de hacienda heeft dringend geld nodig en wil de bron verkopen aan een groot bedrijf dat bronwater verkoopt. Mika bedenkt een plan om de bron en daarmee de paarden te redden. De Nederlands ingesproken film is uitgezonden door Zappbios. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983965140

Titel Stormwind : op weg naar Ora
Uniforme titel Ostwind 3 Stormwind 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Katja von Garnier ; Hanna Binke
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (110 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Hanna Binke, Jannis Niewöhner, Lea van Acken. - Nederlands nagesynchroniseerd - Omslag- en labeltitel: Stormwind 3 - Videoversie van de film: Duitsland : Constantin Film, 2017 - Oorspronkelijke titel: Ostwind 3 : Aufbruch nach Ora
ISBN 8711983965140
PPN 412962314
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands