Mijn allerliefste teddybeer verhaaltjes
Boek

Mijn allerliefste teddybeer verhaaltjes (2017)/ auteur: Elizabeth Dale, illustraties: Paula Bowles ; vertaling [uit het Engels]: Rebo Publishers onder redactie van leerkrachten uit het basisonderwijs

Teddyberen gaat overal mee naartoe en beleven ook zelf hun eigen avonturen. Ze gaan wel eens naar een goochelshow of zwemmen in zee. Grote vierkant prentenboek met vijftien voorleesverhaaltjes, met illustraties in zachte tinten. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

De kleinsten onder ons kennen vaak geen betere vriend dan hun teddybeer. Hij gaat mee naar bed, mee op visite of naar de winkel. Wat wij nog niet wisten is dat deze teddy's ook eigen avonturen beleven! Je leest in dit boek over knuffelberen die vergeten worden tijdens een picknick, die goochelshows geven, die meegaan naar het pretpark of naar zee. We lezen over hun gevoelens: over knuffels die blij of verdrietig zijn of die zich eenzaam, bang of knorrig voelen. Dit verzorgde voorleesboek bevat vijftien diverse verhalen met teddyberen in de hoofdrol. De verhalen zijn telkens enkele pagina's lang en worden ondersteund door lieve, paginavullende prenten die neergezet zijn in zachte tinten. De verhalen sluiten goed aan bij de beoogde doelgroep. Peuters smullen gegarandeerd van de vertellingen en zullen gevoelens en emoties leren herkennen en erkennen. Dit vierkante boek bevat een inhoudsopgave en heeft een aantrekkelijk gewatteerd omslag met zilveren accenten. Voor thuis, op de crèche of op de opvang. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036633932 | 96 pagina's

Titel Mijn allerliefste teddybeer verhaaltjes
Auteur Elizabeth Dale
Secundaire auteur Paula Bowles
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, 2017
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2017 - Vertaling van: My treasure of teddytales. - Igloo Books Ltd., (c)2015
ISBN 9789036633932
PPN 41129282X
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Knuffels
Taal Nederlands