Mijn eerste groeiboek: ik lees het zelf!
Boek

Mijn eerste groeiboek: ik lees het zelf! op stap met Snor ([2017])/ Mariette Vanhalewijn, met illustraties van Joris Snaet

Snor is een kat. Hij woont hij opa en oma. Hij maakt veel mee. Maar hij wil niet spelen met het meisje Fie. AVI Start tot AVI E4. Met grappige illustraties. Zelf lezen vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De dagelijkse belevenissen van de kat Snor, die bij opa Prof en oma Roos woont. Snor scharrelt graag rond in de buurt. Hij kan het niet zo goed vinden met de kleindochter Fie die vaak op bezoek komt. Fie is eigenwijs en eigenzinnig maar dat is Snor ook. Losse, in leestechnische moeilijkheidsgraad oplopende verhaaltjes over de kat Snor die kan praten en zelfs een bus kan besturen. Verwarrend is dat de Vlaamse leesniveaus (AVI-0 t/m AVI-5) worden gebruikt en niet de Nederlandse (AVI-Start t/m AVI-E4). Alle teksten zijn gedrukt in een groot schreefloos lettertype. Op het hoogste niveau na begint elke zin op een nieuwe regel. Soms worden Vlaamse woorden als zoo en micro gebruikt. Speelse opmaak met voor- en achterin het alfabet in woord en beeld. De vele gekleurde illustraties in en naast de tekst zijn humoristischer dan de verhaaltjes. Dik deel uit de serie* groeiboeken voor beginnende lezers. Zelf lezen vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002261886 | 132 pagina's

Titel Mijn eerste groeiboek: ik lees het zelf! : op stap met Snor
Uniforme titel Ik lees het zelf Mijn eerste groeiboek Op stap met Snor
Auteur Mariette Vanhalewijn
Secundaire auteur Joris Snaet
Type materiaal Boek
Uitgave Leuven : Davidsfonds/Infodok, [2017]
Overige gegevens 132 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
ISBN 9789002261886
PPN 412500892
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands