Het kan ook anders
Boek

Het kan ook anders hoe non-conformisten de wereld veranderen ([2018])/ Adam Grant, vertaling [uit het Engels] Annoesjka Oostindiër

Voorbeelden en adviezen om een voortrekker voor goede ideeen en veranderingen te worden en angst en twijfel om door te zetten te overwinnen.

Aanwezigheid

Recensie

Succesvolle, originele mensen zijn dikwijls begonnen met het in twijfel trekken van bestaande situaties en met het zoeken van alternatieven. De volgende stappen zijn dan om die nieuwe ideeën op een effectieve manier over te brengen en hoe je steun kunt vergaren. Originaliteit kan worden gestimuleerd en verder worden ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat je jezelf en jouw wereld, omgeving verandert. Dit boek beschrijft aan de hand van vele voorbeelden uit bedrijven, banken, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstanties ontwikkelingen van de originaliteit. Het laat zien dat de non-conformisten zorgen voor de grootste veranderingen in de wereld. Een boek dat een bron van inspiratie kan zijn voor een breed publiek met belangstelling voor ontwikkelingsprocessen in de maatschappij en in zichzelf. Met enkele figuren in zwart-wit, eindnoten en een register.

Specificaties

Nederlands | 9789400508880 | 317 pagina's

Titel Het kan ook anders : hoe non-conformisten de wereld veranderen
Auteur Adam Grant
Secundaire auteur Annoesjka Oostindiër
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Lev., [2018]
Overige gegevens 317 pagina's - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Originals. - (c)2016
ISBN 9789400508880
PPN 410962104
Rubriekscode 351.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Creativiteit; Organisatieontwikkeling ; Creativiteit; Ondernemerschap
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Creativiteit