LEGO® City
Boek

LEGO® City jungle-avonturen ([2018])/ door: Steve Behling, vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré ; eindredactie: Bibi Rumping

Twee archeologen van het Natuurhistorisch Museum zoeken met een landkaart naar verborgen kristallen in de jungle. Ze komen allerlei gevaren tegen. Prentenboek met felgekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Twee archeologen van het Natuurhistorisch Museum vervelen zich. Tot ze van de directrice een oude landkaart krijgen, die volgens de overlevering van een oude ontdekkingsreiziger moet leiden naar verborgen kristallen in de jungle. In de jungle ontdekken ze een gestrand vliegtuig. De archeologen komen oog in oog te staan met een vleesetende plant en een slang die beide een kristal bewaken. Tot een brutale panter de kaart steelt en zij over land, door water, langs watervallen, maar met behulp van de museumhelikopter de kaart weer te pakken krijgen en een verborgen grot achter de waterval ontdekken. Zouden de overige kristallen zich daar bevinden? Handzame gebonden uitgave voor jongere kinderen gebaseerd op Lego City, waarin verhaal en fantasie-ondersteunende informatie over bouwmogelijkheden met Lego hand in hand gaan. Eenvoudig verhaal, dat echter met vaart wordt verteld en wordt ondersteund door paginagrote kleurenillustraties. Het verhaal zal Lego-fans nog enthousiaster maken om zelf op avontuurlijke wijze te gaan bouwen. Boekje met hoog merchandise-tintje, aardig voor liefhebbers. Eerder verscheen in dezelfde uitvoering 'Lego City: Bulldozenboeven'*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503507

Titel LEGO® City : jungle-avonturen
Uniforme titel LEGO® City: jungle-avonturen Jungle-avonturen
Auteur Steve Behling
Secundaire auteur Bibi Rumping ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, [2018]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Omslag vermeldt: LEGO - Vertaling van: LEGO® City : jungle secrets
ISBN 9789030503507
PPN 416331106
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Lego ; Oerwouden ; Zoektochten
Taal Nederlands