Onbezorgd
Boek

Onbezorgd & Onbepaald (2017)/ Christina Lauren, vertaling [uit het Engels]: Gabriëlla van Karsbergen & Andrea de Jong

Een ingenieur wordt verliefd wordt op een studente die stage loopt bij het bedrijf waar hij werkt en een stel dat gaat trouwen, vraagt zich af welke plek de juiste is om te wonen.

Aanwezigheid

Recensie

Bundeling van twee erotisch geladen verhalen. Het eerste verhaal gaat over een ingenieur die verliefd wordt op een studente die stage loopt bij het bedrijf waar hij werkt. Zij is ambitieus, maar valt voor de niet bepaald ervaren man. Het tweede verhaal beschrijft de wederwaardigheden van een stel dat gaat trouwen, maar dat nog niet goed weet welke plek de juiste is om te wonen. De karakters uit dit laatste verhaal kwamen eerder aan de orde in 'Ongebonden'* uit de serie 'Stouter'. Het schrijversduo Christina Hobbs en Lauren Billings weet kennelijk wat voor soort verhalen het lezerspubliek prettig vindt: mannen en vrouwen in een - veelal beginnende - relatie met beschrijving van hun stomende seksuele uitspattingen. De personages zijn zonder uitzondering altijd woest aantrekkelijk en onverbiddelijk opwindend. Keurig verwoorde porno voor een vrouwelijk lezerspubliek.

Specificaties

Nederlands | 9789401607544 | 415 pagina's

Titel Onbezorgd : & Onbepaald
Uniforme titel Onbezorgd en onbepaald Onbepaald
Auteur Christina Lauren
Secundaire auteur Gabriëlla van Karsbergen ; Andrea de Jong
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Xander, 2017
Overige gegevens 415 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Beautiful secret. - New York : Gallery Books, (c)2015 + en: Beautiful boss. - New York : Gallery Books, (c)2016
ISBN 9789401607544
PPN 41398673X
Genre erotisch verhaal - verhalenbundel
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Stouter
Boek

Stouter (2014-2018)

vol.
Uitgeleend
Christina Lauren