FantasTIES
Boek

FantasTIES van A tot Z (juni 2017)/ idee en inhoud Koen Helder en Ties, eindredactie: Daniëlle Hartemink, Erik Klap ; fotografie: Eelco Hofstra, Shutterstock, e.a. ; aan dit boek werkten mee: Oane Born, Tony van der Krogt, Raymond Krul

Ties (18, ik-figuur) vertelt waarom en hoe hij op YouTube begon en welke dromen hij heeft. Bij elke letter van het alfabet vertelt hij iets, van a (aandacht) t/m z (zonnebril). Met tips voor vloggers en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 11 jaar.

Recensie

Ties Granzier, beter bekend als TIES, is zeer populair op YouTube. De 18-jarige heeft twee goedlopende kanalen, met in totaal meer dan een miljoen volgers. Zijn wekelijks geüploade filmpjes worden veelvuldig bekeken. Met dit boek wil Ties (in de ik-vorm) zijn volgers inzicht geven in zijn leven, waarbij de lezer een kijkje neemt achter de schermen van zijn YouTube-carrière. Daarnaast krijgen we ook een beter beeld van het leven van Ties naast YouTube. In zesentwintig hoofdstukken komt van de letters a (aandacht) t/m z (zonnebril) van alles aan bod: het begin, informatie over zijn familie, zijn pranks, zijn toekomst en het verhaal over zijn kanaal Tiesgames dat plotseling offline werd gehaald. FantasTIES is een toegankelijk boek, met vlot geschreven, niet te lange hoofdstukken. Het boek zal het waarschijnlijk vooral goed doen bij zijn jonge fans. De voorkant geeft een goed beeld van de inhoud; veel kleurrijke en vrolijke afbeeldingen, foto's en citaten van Ties zelf in wisselende opmaak. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085674139 | 129 pagina's

Titel FantasTIES : van A tot Z
Auteur Koen Helder
Secundaire auteur Ties" ; Daniëlle Hartemink ; Eelco Hofstra ; Oane Born
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Hilversum] : F.C. Klap, juni 2017
Overige gegevens 129 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
ISBN 9789085674139
PPN 410841005
Rubriekscode 528.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Granzier, Ties
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Granzier