Mariah Carey's All I want for Christmas is you
DVD

Mariah Carey's All I want for Christmas is you ([2017])

Mariah wil heel graag een puppy als kerstcadeau. Om te bewijzen dat ze voor een hondje kan zorgen moet ze op de lastige hond van haar oom passen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Animatiefilm van Guy Vasilovich (Geronimo Stilton), gebaseerd op de kersthit uit 1994 van Mariah Carey en het daarop gebaseerde prentenboek uit 2015 (niet vertaald). Het meisje Mariah heeft in de dierenwinkel een schattige puppy gezien met de naam Princess. Haar enige wens aan de Kerstman is nu: deze puppy. Haar ouders willen dat ze eerst laat zien of ze wel voor een puppy kan zorgen. Daarom moet ze op de hond van haar oom passen, een ruige, omstuimige en ook lieve hond, genaamd Jack. Jack laat met zijn streken de kerstvoorbereidingen van de familie in het honderd lopen. Mariah Carey zelf is de verteller en zingt ook het nieuwe nummer 'Lil' Snowman', naast klassiekers zoals 'All I want for Christmas is you', 'Miss you most (at Christmas time)' en 'Christmas time is in the air'. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 505308126940

Titel Mariah Carey's All I want for Christmas is you
Uniforme titel All I want for Christmas is you
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Guy Vasilovich ; Mariah Carey ; Breanna Yde ; Henry Winkler
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (91 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Mariah Carey, Breanna Yde, Henry Winkler. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten, 2017 - Oorspronkelijke titel: All I want for Christmas is you
ISBN 505308126940
PPN 413250520
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis ; Honden
Taal Engels