Sterrenlicht
Boek

Sterrenlicht (2016)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Huberte Vriesendorp ; redactie en bewerking: Catalina Steenkoop

Na een lange tocht hebben de Clans een nieuwe plek gevonden om te wonen. Is de plek veilig en kunnen ze een nieuwe Maansteen vinden om weer contact met de SterrenClan te krijgen? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe plek om te wonen en te leven is na een lange, spannende tocht bereikt. Er is plaats voor alle vier de Clans en al gauw verdwijnt het gevoel van samen één clan zijn dat er tijdens de tocht was. Iedere clan leeft weer op zijn eigen plek, met zijn eigen leider en zijn eigen territorium. En dat is niet voor iedereen even gemakkelijk - vooral niet voor Braamklauw, Mistvoet, Kwiklicht, Taanpels en Kraaiveder. Als Langster sterft en Eensnor aanwijst als zijn opvolger, in plaats van Modderklauw die als commandant de beoogde opvolger was, ontstaan er nog meer spanningen. Loofpoot krijgt bericht van de Sterrenclan en volgt, samen met Vosstaart, de beek die vol sterrenlicht is. Ze vinden een nieuwe Maansteenplek, de Maanpoel, waarmee bevestigd wordt dat ook de Sterrenclan tevreden is met de nieuwe woonplek. Maar waarom wil Kwiklicht niets meer van Braamklauw weten? En is Havikwind écht betrouwbaar? Vierde boek van de tweede serie van Warrior Cats over de bekende kattenclans. In dit wederom in vlotte stijl en knap geschreven verhaal doet de kattenwereld, wat gevoelens en levensavonturen betreft, niet onder voor de mensenwereld, vol macht en hiërarchie, leiderschap en mentorschap, vriendschap en verraad, vertrouwen en angst. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059242159 | 376 pagina's

Titel Sterrenlicht
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Huberte Vriesendorp ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Editie Herwerkte editie, paperback, (eerste druk);
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2016
Overige gegevens 376 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2014 - Vertaling van: Starlight. - Working Partners Limited, (c)2006. - (Warrior cats ; the new prophecy ; b. 4)
ISBN 9789059242159
PPN 404036643
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten

Relaties/Serie

Warrior cats. De nieuwe profetie
Boek

Warrior cats. De nieuwe profetie (2012-...)

vol. b.4
Uitgeleend