Zonsopgang
Boek

Zonsopgang (2017)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Huberte Vriesendorp ; algemene redactie en bewerking: Catalina Steenkoop

Na de aanval van de dassen is de Donderclan flink uitgedund. Ook Sintelvel, de medicijnkat, is gedood. Als Vuurster toegeeft dat Grijsstreep niet meer terugkomt, maakt hij Braamklauw tot zijn nieuwe commandant. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zesde boek van serie II over de kattenclans 'Warrior cats'. Na de aanval van de dassen is de Donderclan flink uitgedund en Sintelvel, de medicijnkat, is gedood. Loofpoel heeft toch voor de Clan gekozen, en ontvangt, als 'nieuwe' medicijnkat, in haar dromen tekens van de Sterrenclan. Is Braamklauw écht te vertrouwen en wat doen Havikwind en Tijgerster - wat zijn hun plannen? Als Vuurster toegeeft dat Grijsstreep niet meer terugkomt en Braamklauw tot zijn nieuwe commandant maakt, lijkt alles goed te komen. Maar: bloed vergiet bloed - en wie wordt daar het slachtoffer van? In dit wederom in vlotte stijl geschreven, kloeke, stevig vormgegeven boek, doet de kattenwereld, wat gevoelens en levensavonturen betreft, niet onder voor de mensenwereld: macht en hiërarchie, leiderschap en mentorschap, vriendschap, verraad, vertrouwen en angst ontrollen zich voor de ogen van de 'meegelokte' lezer. Boek om van te smullen. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059243057 | 363 pagina's

Titel Zonsopgang
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Huberte Vriesendorp ; Catalina Steenkoop
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2017
Overige gegevens 363 pagina's - 21 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2014 - Vertaling van: Sunset. - Working Partners Limited, (c)2007. - (Warrior cats : the new prophecy ; b. 6)
ISBN 9789059243057
PPN 408957565
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten

Relaties/Serie

Warrior cats. De nieuwe profetie
Boek

Warrior cats. De nieuwe profetie (2012-...)

vol. boek 6
Uitgeleend