Ik ben echt niet bang!
Luisterboek

Ik ben echt niet bang! ([2017])/ Gerda Luytjes-Mensink, voorgelezen door: Herman Schaeffer

Marc helpt Johan elke week bij het bezorgen van zijn kranten. Daar verdient Marc wat geld mee. Als hij hoort over stichting Woord en Daad wil hij ook helpen. Verdient hij daarvoor wel genoeg? Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Als Mark drie straten van Johans krantenwijk overneemt en daar één euro per week mee verdient, is hij blij: eindelijk sparen voor een eigen mobieltje! Tijdens het rondbrengen van de kranten en door verhalen van klasgenootjes hoort bij van de stichting 'Woord en Daad'. Als je deze stichting financieel steunt, zorgen zij ervoor dat kinderen die in armoede leven, geld voor eten krijgen, naar school kunnen én in contact komen met verhalen uit de bijbel. Nee, geen mobieltje meer voor Mark - zijn geld gaat naar Byron, zijn 'woord-en-daad-broer'. Zus Janneke en Marks ouders blijven niet achter en doen natuurlijk ook mee! Luisterversie van het boek* 'De mooiste klus' (2008), geschreven vanuit christelijke waarden en normen - traditionele gezinsverhoudingen, passend gedrag en taalgebruik, zorgen voor en luisteren naar elkaar, bidden en leven met hulp van de Here Jezus. Met gevoel voorgelezen, 'doorkabbelend' verhaal uit een dagelijks leven, in 13 hoofdstukken die ook 'los' te beluisteren zijn. Door zijn christelijke inhoud een uitgave voor een specifieke doelgroep. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059522879

Titel Ik ben echt niet bang!
Uniforme titel De mooiste klus
Auteur Gerda Luytjes-Mensink
Secundaire auteur Herman Schaeffer
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Vierhouten : Uitgeverij Mes, [2017]
Overige gegevens 2 cd's (1 uur, 52 min.) - 12 cm
Annotatie Titel van label - Integrale weergave van het boek verschenen onder de titel: De mooiste klus. - Capelle aan den IJssel : Mes, 2008
ISBN 9789059522879
PPN 410830119
Genre protestants milieu
Taal Nederlands