Bigfoot Junior
DVD

Bigfoot Junior ([2017])/ directed by Jérémie Degruson, Ben Stassen

Adam (13) wordt gepest omdat hij oersterk is, grote voeten heeft en een wilde haardos. Hij ontdekt dat zijn vader een bigfoot is en in de bossen leeft. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Belgisch-Franse animatiefilm van Ben Stassen (Sammy; Fly me to the moon) en Jeremy Degruson. Adam (13) wordt op school gepest omdat hij oersterk is, grote voeten heeft en een wilde haardos. Dan hoort hij dat zijn vader niet dood is, maar diep in de bossen leeft. Adam gaat naar hem op zoek en ontdekt dat zijn vader een bigfoot is, die zich verborgen houdt voor het bedrijf HairCo dat wetenschappelijke experimenten met hem wil uitvoeren. De twee leren elkaar waarderen en Adam ontdekt dat hij kan praten met dieren, maar dan blijkt dat ze niet veilig zijn voor HairCo. De recensenten geven 2 of 3 sterren. Eric le Duc (Telegraaf 26-7-'17): '(...) moraliserend (...) prettig wegkijkende jeugdfilm (...) De animaties zijn kleurrijk, de actie vlot en de liedjes vrolijk. (...) ook de stuntelende beestenbende die Adam en Bigfoot bijstaat ontbreekt niet.' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5412370842800

Titel Bigfoot Junior
Uniforme titel The son of Bigfoot
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jérémie Degruson ; Ben Stassen ; Buddy Vedder ; Finn Poncin
Type materiaal DVD
Uitgave Braine-l'Alleud : Belga Home Video, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 88 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlandse stemacteurs onder anderen: Buddy Vedder, Finn Poncin, Kim-Lian van der Meij. - Nederlands of Engels gesproken, ondertiteld in Nederlands of Frans - Videoversie van de film: Frankrijk : nWave Pictures, (c)2017 - Alternatieve titel: The son of Bigfoot
ISBN 5412370842800
PPN 413143023
Thematrefwoord Buitenstaanders
Taal Nederlands