If you dare
Boek

If you dare (2017)/ Erica Spindler

In New Orleans moeten detectives Micki Dare en Zach Harris de strijd met het kwaad aan om gewelddadige overvallen op gezinnen op te lossen.

Aanwezigheid

Recensie

Detective Micki Dare en haar partner Zach Harris worden in New Orleans geconfronteerd met overvallen op gezinnen, met geweld en vernielingen. In de huizen zijn altijd kinderen: met een zaklamp wordt in hun ogen geschenen en een klein jongetje sust ze. Wat is de connectie tussen de gezinnen met hun geadopteerde kinderen, en wat gebeurt hier? Micki, net hersteld van een bijna-doodervaring, krijgt te maken met de Half Light-krachten van Zach en zijn superieuren. Dan gaat haar jonge huisgenote Angel er vandoor met een sexy jongeman om bij zijn steenrijke oom te wonen. Maar die oom heeft een eigen agenda. De twee detectives zetten alles op alles om Angel en twee jonge kinderen te redden uit de handen van het Kwade. De bestsellerauteur (1947) schrijft het niet onafhankelijk te lezen tweede deel in de bovennatuurlijke serie 'The Lightkeepers'*. Dit is een prima combinatie van thriller, politiewerk, spanning en een vleugje romantiek. De beide sympathieke hoofdpersonen hebben een traumatisch verleden, dat langzaam ontsluierd wordt. Mooie titel.

Specificaties

Engels | 9780751562972 | 452 pagina's

Titel If you dare
Auteur Erica Spindler
Type materiaal Boek
Uitgave London : Sphere, 2017
Overige gegevens 452 pagina's - 20 cm
Annotatie In de Verenigde Staten verschenen met de titel: Triple six. - Double Shot Press, 2016. - (The lightkeepers ; 2) - Oorspronkelijke uitgave: 2016
ISBN 9780751562972
PPN 412492377
Genre thriller - science-fiction
Taal Engels