Supershetty's op liefdespad
Boek

Supershetty's op liefdespad ([2017])/ Suza Kolb, met illustraties van Nina Dulleck ; vertaling [uit het Duits]: Ingrid Buthod/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal, Feerwerd

Shetlandpony Choco wordt verliefd op een ponymerrie die verderop is komen wonen. De ponymerrie wordt niet goed behandeld. Wat kan Choco doen? Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Pony Choco wordt verliefd op een ponymerrie die op een naburige stoeterij mishandeld wordt. Natuurlijk wil Choco haar bevrijden. Dit vierde avontuur van 'De ponyclub'* wordt verteld vanuit het gezichtspunt van Choco, die mensen met tweebeners aanduidt. Het lijkt alsof de gevoelens van paarden en pony's, en ook van honden en kippen, hetzelfde zijn als die van mensen. Het verliefd zijn, compassie voor elkaar, vriendschap en plagerijen staan centraal. Vlot leesbaar verhaal met gekleurde tekeningen in de tekst waarbij een groter lettertype sommige woorden benadrukt. Hoewel het verhaal weinig om het lijf heeft zullen paarden- en ponyliefhebbers die ook de eerder delen kennen, geamuseerd worden door dit verhaal. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048313501 | 155 pagina's

Titel Supershetty's op liefdespad
Auteur Suza Kolb
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Nina Dulleck ; Ingrid Buthod-Girard
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2017]
Overige gegevens 155 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Schmetterlinge im Ponybauch. - Magellan GmbH & Co. KG, 2015. - (Haferhorde)
ISBN 9789048313501
PPN 410961760
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord pony's ; Verliefdheid ; Dierenmishandeling
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De ponyclub
Boek

De ponyclub (2016-...)

vol.
Uitgeleend
Suza Kolb