The beach
Boek

The beach (2008)/ Alex Garland, retold by Joanna Strange

Een jonge reiziger komt met zijn metgezellen terecht op een verborgen, paradijselijk Thais eiland. Hun verblijf verandert langzaam aan in een nachtmerrie. Met opdrachten en een cd.

Aanwezigheid

Recensie

In een hotel in Bangkok krijgt Richard, een jonge backpacker, van een onbekende een kaart van een geheim strand, dat op een niet toegankelijk Thais eiland moet liggen. Samen met een jong Frans stel gaat hij op zoek naar dit paradijs en ze vinden het ook. Hier leeft sinds een paar jaar een internationale selecte groep jonge reizigers waar Richard en zijn metgezellen zich bij aansluiten. De eerste maanden brengt Richard door in paradijselijke sferen, maar dan doen spanningen binnen de groep en dreigingen van buitenaf het aardse paradijs langzamerhand veranderen in een gruwelijke nachtmerrie. Verfilmd werd met Leonardi DiCaprio in de hoofdrol. Deel van de serie 'Pearson English Readers'*. Achterin zijn activiteiten opgenomen, die voor, na en tijdens het lezen kunnen worden uitgevoerd. Sommige vragen zijn bedoeld om met een medeleerling te bespreken, andere opdrachten (tekst/woordniveau) kan de lezer individueel uitvoeren. Er zijn pittige schrijfoefeningen voor een opstel. Achterin is een woordenlijst en een website voor de leraar met de antwoorden. Op een cd leest een prettige mannenstem het verhaal voor. Niveau: level 6, C 1 3000 hoofdwoorden. Vanaf ca. 17 jaar en ook heel geschikt voor volwassenen die Engels willen leren.

Specificaties

Engels | 9781405882576

Titel The beach
Auteur Alex Garland
Secundaire auteur Joanna Strange
Type materiaal Boek
Editie [Reprint];
Uitgave Harlow : Pearson Education Limited, 2008
Overige gegevens V, 103 pagina's - 20 cm - mp3-cd
Annotatie Omslag vermeldt: Always learning - Oorspronkelijke uitgave van deze editie: 2001. - (Penguin readers. Level 6). - Oorspronkelijke volledige uitgave: London : Viking, 1996
ISBN 9781405882576
PPN 341052981
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Pearson English Readers. Level 6
Boek

Pearson English Readers. Level 6 (2008-...)

vol.
Uitgeleend