Pirates of the Carribean
Boek

Pirates of the Carribean the curse of the Black Pearl (2008)/ adapted by Irene Trimble, retold by Diana Eastment

Piratenkapitein Jack Sparrow achtervolgt zijn aartsvijand kapitein Barbossa die zijn schip The black pearl heeft gestolen en de dochter van de gouverneur heeft ontvoerd. Met kleurenfoto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het verhaal volgt de film 'Pirates of the Caribbean : The Curse of the Black Pearl' en vertelt de avonturen van piraat Jack Sparrow en zijn vrienden en vijanden. Piratenkapitein Jack Sparrow achtervolgt zijn aartsvijand kapitein Barbossa die zijn schip The Black Pearl heeft gestolen en de dochter van de gouverneur heeft ontvoerd. Met kleurenfoto's uit de film. Dit boek uit de serie Pearson English Readers* is bedoeld om Engels te oefenen. Het verhaal is sterk versimpeld en bevat een aantal moeilijke woorden. Achterin staat een woordenlijst met de moeilijkste woorden. Er zit een cd bij waarbij het verhaal wordt voorgelezen. Er staan opdrachten in het boekje om tekstbegrip en Engelse vaardigheid te toetsen. De website van de uitgever biedt begeleidend materiaal voor docenten. Niveau: level 2, A2, 600 hoofdwoorden. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781405881708 | 42 pagina's

Titel Pirates of the Carribean : the curse of the Black Pearl
Uniforme titel The curse of the black pearl
Secundaire auteur Irene Trimble ; Diana Eastment ; Ted Elliott ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Editie [Reprint];
Uitgave Harlow : Pearson Education Limited, 2008
Overige gegevens 42 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm - mp3-cd
Annotatie Based on the screenplay by Ted Elliott & Terry Rossio and screen story by Ted Elliott & Terry Rossio and Stuart Beattie and Jay Wolpert. - Based on Walt Disney's Pirates of the Caribbean - Oorspronkelijke uitgave: London : Penguin Books, 2007
ISBN 9781405881708
PPN 412460963
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Zeerovers ; Vervloekingen ; Ontvoeringen
Taal Engels

Relaties/Serie

Pearson English Readers. Level 2
Boek

Pearson English Readers. Level 2 (2008-...)

vol.
Uitgeleend