All grown up
Boek

All grown up (2017)/ Jami Attenberg

Een 40-jarige vrouw lijkt een happy single, maar de vragen die mensen steeds aan haar stellen, doen haar beseffen dat anderen haar niet zo zien.

Recensie

Andrea Bern hunkert in haar flat in New York naar geborgenheid. Haar vader stierf aan een overdosis en haar moeder kan als weduwe nauwelijks rondkomen. De 39-jarige Andrea gaat als een wervelwind door het leven, holt van man naar man, van drug naar drug en van baan naar baan. Ze heeft artistieke talenten, maar is bang deze te ontplooien. Er is één ding dat ze zeker weet: ze wil niet trouwen en geen kinderen - haar broer en zijn vrouw hebben een terminaal ziek kind. In afzonderlijke hoofdstukken beschrijft Andrea haar leven in relatie tot haar vrienden en familie en de vele onbekenden, die komen en gaan in haar leven met de bekende vragen die men nu eenmaal aan een single wil stellen. Het vlot geschreven verhaal biedt net iets meer dan de gebruikelijke chick-lit over het leven van een grappige jonge vrouw, door de realistische verteltrant zijn er verschillende lagen die een grote leegte zichtbaar maken. Zesde boek van de populaire Amerikaanse auteur (1971), bekend van de bestsellers 'The Middlesteins' en 'Saint Mazie'. Een boeiend boek. Pocketuitgave, kleien letter, ruime interlinie, ruime marge.

Specificaties

Engels | 9781781257050 | 197 pagina's

Titel All grown up
Auteur Jami Attenberg
Type materiaal Boek
Uitgave London : Serpent's Tail, 2017
Overige gegevens 197 pagina's, 7 ongenummerde pagina's - 22 cm
Annotatie Met: Q&A with Jami Attenberg - Oorspronkelijke uitgave: Londen : Serpent's Tail, 2017 ; New York : Houghton Mifflin Harcourt, (c)2017
ISBN 9781781257050
PPN 413150178
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Engels