Doctor Foster. Serie 2
DVD

Doctor Foster. Serie 2 ([2017])/ Mike Bartlett, director Jeremy Lovering

Twee jaar nadat haar man haar verliet voor een ander wordt het leven van huisarts Gemma Foster opnieuw op zijn kop gezet als hij terugkeert in haar leven.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2* van een Britse psychologische thrillerserie met in de hoofdrol Suranne Jones (Scott & Bailey). Twee jaar geleden was huisarts Gemma Foster een geslaagde vrouw met een mooi huis, een man en een tienerzoon die werd gewaardeerd in haar vak. Toen ze ontdekte dat haar man Simon (Bertie Carvel) vreemdging, stortte haar wereld in. Net nu ze haar leven weer wat op orde heeft, keert haar man met zijn jonge vrouw Kate terug in de stad. Gemma gaat verder dan ooit om haar zoon voor zich te behouden en wraak te nemen op haar man en zijn geliefde. Seizoen 1 is zeer goed ontvangen in de Britse pers. Lucy Mangan (theguardian.com) is minstens zo enthousiast over het vervolg. Zij noemt Jones 'a magnificently galvanised Gemma' en de serie 'joyous revenge drama (...) We can now run gleefully towards the waves of madness (...)'. Jones won de BAFTA voor 'Beste hoofdrol'.

Specificaties

Engels | 8711983966314

Titel Doctor Foster. Serie 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeremy Lovering ; Suranne Jones ; Bertie Carvel
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 2 dvd-video's (5 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van het televisieprogramma: Groot-Brittannië : Drama Republic, 2017
ISBN 8711983966314
PPN 413269027
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Doctor Foster
DVD

Doctor Foster (2016-...)

vol. Serie 2
Uitgeleend