Kijk binnen op de boerderij
Boek

Kijk binnen op de boerderij ([2017])/ illustraties Olga Demidova, tekst: Anna Milbourne ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Welke dieren wonen op de boerderij, en wat doet de boer allemaal? En wat groeit er allemaal op de boerderij wat je kunt eten? Kijk maar eens naar al dat lekkers dat je in de boerderijwinkel kunt vinden! Hardkartonnen prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties, flapjes en kijkgaten. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Recensie

Hardkartonnen peuterboek over de boerderij met op elke pagina een of meer flappen. De verteller vertelt uitgebreid over de werkzaamheden en de dieren op de boerderij. Aan de peuter worden vragen gesteld; de antwoorden zijn te vinden onder de flappen. Aan de hand van de dierengeluiden die erbij staan kan de peuter raden welk dier er onder de flap verborgen zit of leren welk dier welk geluid maakt. Er komen veel verschillende aspecten van de boerderij aan de orde: de dieren, het zaaien en oogsten, het melken van de koeien, maar ook de boerderijwinkel. Leuk boek om samen met peuters te bekijken en ze alles te leren over de boerderij. Met kleurrijke, sfeervolle illustraties. Stevige uitgave met stevige flappen en diverse kijkgaten. In de serie 'Kijk binnen in' verschenen ook deeltjes over het bos en vliegtuigen, en ook 'Kijk binnen in een bijenkorf'*. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781409588191

Titel Kijk binnen op de boerderij
Auteur Olga Demidova
Secundaire auteur Anna Milbourne ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, [2017]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Usborne peep inside the farm. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2017
ISBN 9781409588191
PPN 413144135
Thematrefwoord Boerderijen ; Dieren ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands