Heldin op scootmobiel
Boek

Heldin op scootmobiel een verhaal met een lied [Makkelijk lezen] ([2017])/ Leonie van de Wetering, redactie en productiecoördinatie Ria van Adrichem ; illustraties Ernesto Lemke

Faouzia is op haar scootmobiel niet bang om een zakkenroller te achtervolgen. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden.

Aanwezigheid

Recensie

Faouzia gaat naar de markt op haar scootmobiel. Als ze een paraplu wil kopen, merkt ze een zakkenrollende vrouw op. Ze gaat er achteraan, maar wordt dan zelf van diefstal beschuldigd, omdat ze de paraplu in de haast heeft meegenomen. Gelukkig loopt alles goed af. Het verhaal haalt zelfs de krant. In het voorwoord staat dat het WereldVrouwenkoor in Oss een lied over dit heldinnenverhaal heeft gemaakt. Het is met tekst en noten achterin afgedrukt. Zeven ultrakorte hoofdstukken met titel. Voorzien van een voorwoord. De auteur heeft eerder gepubliceerd voor laaggeletterden. Geïllustreerd met enkele kleine pentekeningen. Doelgroep: laaggeletterde jongeren en volwassenen en NT2-leerlingen. Vrij kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789082101973 | 25 pagina's

Titel Heldin op scootmobiel : een verhaal met een lied [Makkelijk lezen]
Auteur Leonie van de Wetering
Secundaire auteur Ria van Adrichem ; Ernesto Lemke
Type materiaal Boek
Editie 2e herziene druk;
Uitgave Rockanje : De Stiep Educatief, [2017]
Overige gegevens 25 pagina's, 6 ongenummerde pagina's - illustraties, muziek - 20 cm
Annotatie 1e druk: (c)2015
ISBN 9789082101973
PPN 413548325
Taal Nederlands