Fear the walking dead. Seizoen 3
DVD

Fear the walking dead. Seizoen 3 ([2017])/ Robert Kirkman

Aan de vroegere Amerikaans-Mexicaanse grens proberen de families in barre omstandigheden weer een samenleving op te bouwen.

Aanwezigheid

Recensie

Derde seizoen van een spin-off van de zeer populaire horrorserie 'The walking dead', met in de hoofdrollen Kim Dickens (Gone girl) en Cliff Curtis (The dark horse). De serie gaat in op de oorsprong van een wereldwijde zombie-uitbraak door een nog onbekend virus. Een samengesteld gezin uit Los Angeles krijgt te maken met de eerste slachtoffers van het zombie-virus. De ouders, Madison en Travis, proberen in de chaos die volgt op de uitbraak hun gezin bij elkaar te houden en de nieuwe gevaren te trotseren. Ze krijgen gezelschap van andere vluchtelingen. In seizoen 3 komen de families weer bij elkaar in een gewelddadige smeltkroes in de buurt van de vroegere Amerikaans-Mexicaanse grens. Ze proberen weer een samenleving op te bouwen en werken ook aan hun onderlinge relaties. Wereldwijd, ook in Nederland, te zien op tv-zender AMC. 16 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8713045249311

Titel Fear the walking dead. Seizoen 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Andrew Bernstein ; Kim Dickens ; Mercedes Mason ; Cliff Curtis
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2017]
Overige gegevens 5 dvd-video's (ongeveer 676 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Kim Dickens, Mercedes Mason, Cliff Curtis, Ruben Blades. - Regisseurs onder anderen: Andrew Bernstein. - Engels gesproken, Nederlands of Engels ondertiteld - Prequel van de serie The walking dead - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : AMC Film Holdings LLC, (c)2017 - Bevat ook: Insides the episodes ; A look ahead
ISBN 8713045249311
PPN 413249972
Genre griezelverhaal
Taal Engels

Relaties/Serie

Fear the walking dead
Boek

Fear the walking dead (2015-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend