Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Prinses Zes
Boek

Prinses Zes ([2017])/ Joke Reijnders, met illustraties van Julia Jager ; illustrator: Loïs Westra ; redactie Anneriek van Heugten, Marjolein Wennekers

De koning heeft genoeg van regeren. Zes prinsessen moeten een prinsessenproef doen. Wie wordt de nieuwe koningin? Samenleesboek op AVI-M4 en M5. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Omdat de koning er na veertig jaar regeren genoeg van heeft, moet zijn opvolger onder de zes prinsessen gezocht worden. Kommer en Kwel, twee enge mannen, organiseren uitgebreide testronden: de prinsessenproef. Ten slotte blijkt dat deze heren zichzelf hebben uitverkoren en ontdekken koning, prinsessen en personeel dat ze zijn opgesloten. Er is één prinses die daar een oplossing voor heeft! Het boekje is een deel uit de serie 'Samenleesboeken'*. Twee kinderen die op verschillend niveau lezen, AVI-M4 en AVI-M5, wisselen elkaar af. Het lagere niveau is gedrukt in iets grotere letters. Je kunt elkaar zo helpen en stimuleren (tutorlezen). Voor in het boekje staan aanwijzingen voor het samenlezen. Onder elk hoofdstuk staat een praatvraag. Veel illustraties in animatiestijl. Goed verzorgd boek met stevig glad papier. De stijve tekst staat vol met moeilijke woorden als: favoriete uitje, benodigdheden en complimenteerde. Matige leesoefenstof. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789053006894 | 49 pagina's

Titel Prinses Zes
Auteur Joke Reijnders
Secundaire auteur Julia Jager ; Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2017]
Overige gegevens 49 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789053006894
PPN 412694506
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Wedstrijden ; Samenleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Samenleesboeken
Boek

Samenleesboeken (2002-...)

vol.
Uitgeleend