LEGO® Nexo Knights ™
Boek

LEGO® Nexo Knights ™ bouw je eigen avontuur (augustus 2017)/ written by Simon Hugo, photography by Gary Ombler ; Nederlandse vertaling [uit het Engels] Richard Borgman

Beleef samen met Robin en de andere ridders van Lego Nexo Knights allerlei avonturen. Doe ideeen op om je eigen modellen te bouwen in o.a. kasteel Knighton, Grijnsdorp en het duistere woud. Met veel kleurenfoto's van de legofiguren- en modellen. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fraai uitgevoerde uitgave waarin we samen met Robin en de andere ridders van Lego Nexo Knights veel avonturen beleven. Dit boek laat niet zien hoe je de modellen precies moet bouwen, maar er staan handige bouwtips in en uitleg over modellen die je helpen bij de bouw van je eigen modellen. Het boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken waarin we samen met de ridders op bezoek gaan bij het kasteel Knighton, Grijnsdorp (het geboortedorp van Robin), het duistere woud, heuvelland en Auremville. De ruime doelgroep zal smullen van de afbeeldingen die zij ongetwijfeld (her)kennen. Voor elk Legofiguur zijn een of twee pagina's gevuld. Bij de vele kleurenfoto's wordt globaal aangegeven uit welke lego-onderdelen het bestaat. Daarnaast worden kleine bijzonderheden gegeven in korte, ook verhalende, teksten. De informatie in tekstvorm is beperkt en de tekst goed toegankelijk voor de doelgroep. Het is een bonte verzameling van een inleidende tekst, grote en kleine kleurenfoto's en bijschriften. In een bijgevoegde doos zit een minifiguurtje* van Robin, die nog in elkaar moet worden gezet. Een compleet, leuk naslag- en kijkboek om inspiratie op te doen voor eigen modellen met Lego Nexo Knights. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503354 | 78 pagina's

Titel LEGO® Nexo Knights ™ : bouw je eigen avontuur
Uniforme titel Bouw je eigen avontuur LEGO Nexo Knights
Auteur Simon Hugo
Secundaire auteur Gary Ombler ; Richard Borgman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, augustus 2017
Overige gegevens 78 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm - doos met legostukjes
Annotatie Vertaling van: LEGO® nexo knights ™ : build your own adventure. - London : Dorling Kindersley Limited, 2017
ISBN 9789030503354
PPN 412679035
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego Nexo Knights; Catalogi
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed