Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Power. 3, Het complete derde seizoen
DVD

Power. 3, Het complete derde seizoen ([2018])/ Courtney Kemp Agboh

Naast nachtclubeigenaar is James St. Patrick ook drugsdealer. Hij wil de onderwereld verlaten maar dat blijkt niet gemakkelijk.

Recensie

Seizoen 3 van een Amerikaanse dramaserie met Omari Hardwick in zijn eerste grote rol. James 'Ghost' St. Patrick is de eigenaar van een populaire nachtclub in New York, maar hij verdient het meeste geld als drugsdealer. Toch probeert hij de drugswereld te verlaten, maar dat vinden zijn 'collega's' geen goed idee. Bovendien is James' vrouw Tasha (Naturi Naughton) erg op luxe gesteld en komt oude vlam Angela Valdes (Lela Loren) terug in zijn leven. Brian Lowry (variety.com) vindt vooral de charismatische hoofdpersoon de moeite waard in een serie met een bekend thema: '(...) violent, sexy and slick (...) Mostly, this is undemanding escapism with all the requisite pay-TV trappings (...)'.

Specificaties

Meerdere talen | 8712609638615

Titel Power. 3, Het complete derde seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur George Tillman Jr. ; Omari Hardwick ; Lela Loren
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 4 dvd-video's (553 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora. - Regisseurs onder anderen: George Tillman, Jr. - Engels gesproken, Frans, Duits of Italiaans nagesynchroniseerd, 9 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : CBS Television Studios, 2016 - Bevat eveneens: Samenvatting van het tweede seizoen van "Power" ; Binnen de wereld van "Power"
ISBN 8712609638615
PPN 413561151
Taal Meerdere talen

Relaties/Serie

Power
DVD

Power (2017-...)

vol. [seizoen 3]
Uitgeleend