Retrogamer
Boek

Retrogamer 2017 ([2017])/ hoofdredactie Patrick Smits, redactie Ton Heijnen, Herman Heringa, Marcel van der Meer, Jan Mulder, Alieke van Sommeren, Marco den Teuling

Wat maakte de eerste Nintendo zo bijzonder? Welke spellen waren vroeger populair? Allerlei feitjes over games uit het begin van het gametijdperk. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit magazine is speciaal gericht op alle gamers met een voorliefde voor gameconsoles, handhelds en de daarbij behorende spelletjes die in het begin van het gametijdperk op de markt zijn uitgebracht. Ga terug in de tijd en beleef opnieuw de toen baanbrekende games die de jongeren uren kon bezig houden. Ontdek welke keur aan consoles er werden geproduceerd en wat de onderlinge verschillen zijn in specificaties. Wat maakte de Nintendo zo bijzonder en welke spellen zijn de echte gamehits van toen? Lees dit en nog veel meer wetenswaardigheden en trivia in dit full colour magazine. Het 170 pagina's tellende feest der herkenning is een ode aan de retrogames, die de afgelopen periode een behoorlijke opmars zijn begonnen als smaakmakers naast de steeds high tech wordende spelletjes. Een must voor elke retrogamefan.

Specificaties

Nederlands | 177 pagina's

Titel Retrogamer : 2017
Secundaire auteur Patrick Smits
Type materiaal Boek
Uitgave Nijmegen : F&L Technical Publications BV, [2017]
Overige gegevens 177 pagina's - illustraties - 30 cm
Annotatie Ondertitel op rug: game-klassiekers voor home-computers, consoles & pc's
PPN 413018431
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Computerspelen ; Spelcomputers
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Computerspelen