Suzy D. feest lekker mee
Boek

Suzy D. feest lekker mee (2017)/ Karen Saunders, vertaling [uit het Engels]: Karin Pijl

Suzy is bezig om twee grote feesten te organiseren: een surpriseparty voor haar vader en een schoolfeest. De organisatie verloopt alleen niet zo vlekkeloos. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Suzy is bezig om twee grote feesten te organiseren: een surpriseparty voor haar vader, waar haar vader helemaal niet van houdt en waar Suzy's moeder de regie over heeft, en een schoolfeest samen met haar vrienden. De organisatie van beide feesten verloopt niet echt vlekkeloos. Suzy heeft haar medeleerlingen beloofd dat de populaire band The Drifting komt optreden, waardoor de kaarten voor het schoolfeest in een mum van tijd uitverkocht zijn. Maar de band komt helemaal niet... Stress dus! Derde deel* uit de serie over Suzy D. In vlotte stijl geschreven, humoristisch meidenverhaal dat veel meiden zal aanspreken. Met herkenbare onderwerpen, veel chaotische gebeurtenissen en rampen die Suzy veroorzaakt. De korte hoofdstukken en ruime bladspiegel vergroten de leesbaarheid. Met achterin informatie over de auteur. Aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026144684 | 343 pagina's

Titel Suzy D. feest lekker mee
Auteur Karen Saunders
Secundaire auteur Karin Pijl
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2017
Overige gegevens 343 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2016 - Vertaling van: Suzy P. forever me. - Dorking : Templar Publishing, 2015. - (Suzy P.)
ISBN 9789026144684
PPN 411120298
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Feesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Suzy D.
Boek

Suzy D. (2015-...)

vol. 3
Uitgeleend
Karen Saunders