De voetballer [makkelijk lezen]
Boek

De voetballer [makkelijk lezen] ([2017])/ Johan van Caeneghem, beeld: Shutterstock ; redactie en vormgeving: Eenvoudig communiceren

Werk vinden is niet makkelijk voor Karim (20) uit Irak, dus fijn dat hij bij het voetbalteam mag. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden.Karim (20) uit Irak leert Nederlands. Werk vinden is niet makkelijk. Fijn dat hij bij het voetbalteam mag. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Karim komt uit Irak en leert samen met zijn vader en moeder Nederlands. Hij zoekt werk en zijn grote passie is voetballen. Op een dag ziet Sofie hem spelen. Ze haalt haar vader erbij, die voetbalcoach is. Hij nodigt Karim uit om in zijn team te komen spelen. Als hij een blessure oploopt en een maand rust moet nemen, brengt Sofie hem een kaartje van het hele team. Leuk stoer verhaal in de serie 'Woord Winst - lezend op weg naar A1'*, met gebruikmaking van NT2-woordenlijsten en met het keurmerk Makkelijk Lezen. Op elke regel staan hooguit vijf woorden. Veel zwart-wit illustraties, vaak bij een nieuw of moeilijker woord. Ruime bladspiegel. Zeer geschikt voor laaggeletterden en beginnende tweede taal-leerlingen (NT2). Tevens te gebruiken voor moeilijk lezende scholieren. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086963027 | 39 pagina's

Titel De voetballer [makkelijk lezen]
Auteur Johan Caeneghem
Instelling /Shutterstock ; /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Eenvoudig Communiceren, [2017]
Overige gegevens 39 pagina's - zwart-wit illustraties - 18 cm
ISBN 9789086963027
PPN 412870800
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woordwinst
Boek

Woordwinst lezend op weg naar A1 (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Johan Van Caeneghem