Avonturen van Steef Stekel
Boek

Avonturen van Steef Stekel (2018-...)/ Lianne Biemond

Relaties/Serie

De salto sultan
Boek

De salto sultan ([2017])

Farouks vader krijgt een nieuwe baan op een cruiseschip. Faroek baalt, maar als hij samen met zijn nieuwe vriendin Nina een dief kan opsporen, wordt het leven op een cruiseschip een stuk spannender. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

vol. dl. 1
Uitgeleend tot: 23/10/2024
Corien Oranje
Brit is weg!
Boek

Brit is weg! ([2018])

Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd. Steef is boos. Hij wil tóch naar het veld. Hij kruipt door het hek. En hij neemt zijn hamster mee. Steef speelt met het zand. Dat is heel leuk. Totdat ... Vanaf 6 jaar.Steef Stekel woont naast een veld. Hij speelt er vaak. Maar dat mag nu niet meer. Er staat een hek omheen. Steef gaat toch naar het veld. Met zijn hamster Brit. Maar dan is Brit ineens weg. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

vol. dl. 1
Uitgeleend
Lianne Biemond
Kapitein Klungel
Boek

Kapitein Klungel ([2018])

Het cuiseschip waar Farouk en zijn vriendin Nina op wonen doet mee aan een tv-show. Ze moeten als eerste de Dolfijnenbaai bereiken. Maar kunnen ze winnen van De Goudvinger, het beste cruisschip van de wereld? En wie saboteert de wedstrijd? AVI-M6. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

vol. dl. 2
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Corien Oranje

Specificaties

Nederlands

Titel Avonturen van Steef Stekel
Auteur Lianne Biemond
Type materiaal Boek
Uitgave Apeldoorn : De Baniert, 2018-...
Overige gegevens .. delen - 22 cm
PPN 413249344
Taal Nederlands