Cardinal. 1, The complete first season
DVD

Cardinal. 1, The complete first season ([2018])/ Aubrey Nealon

Als na de verdwijning van enkele kinderen het verminkte lichaam van een van hen wordt gevonden, begrijpt rechercheur John Cardinal dat er een seriemoordenaar aan het werk is.

Aanwezigheid

Recensie

Zesdelige Canadese politieserie die zich afspeelt in Algonquin Bay, Ontario. Het verhaal is gebaseerd op het boek 'Forty words for sorrow' (Veertig woorden voor verdriet) van Giles Blunt, hoofdrolspeler is Billy Campbell (Helix; The killling). Rechercheur John Cardinal is wegens zijn eigengereide optreden van de afdeling moordzaken weggehaald. Wanneer jaren later het lichaam van een Indianenmeisje wordt gevonden, zet zijn baas hem toch weer op de zaak, omdat hij de enige is die het dossier goed kent. Cardinal krijgt een partner toegewezen, de onervaren Lise Delorme (Karine Vanasse), maar hij weet niet dat zij opdracht heeft hem in de gaten te houden omdat hij verdacht wordt van corruptie. Cardinal vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is. De sfeer is duister, de omgeving koud en wit.

Specificaties

Engels | 8713045249441

Titel Cardinal. 1, The complete first season
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel Grou ; Billy Campbell ; Karine Vanasse ; Giles Blunt
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video's (ongeveer 248 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson. - Regisseurs onder anderen: Daniel Grou. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van Giles Blunt - Videoversie van de televisieserie: Canada : Sienna Films, (c)2017 - Bevat extra's: Inside the location ; Adapting Cardinal to the screen ; Who is John Cardinal?
ISBN 8713045249441
PPN 413885534
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Cardinal
Boek

Cardinal (2018-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend