Beeld verhalen
Boek

Beeld verhalen hoogtepunten van de WNF-Frans Lanting Photo Award 2017 ([2017])/ samenstelling & redactie: Suzanne Merks-Heesters & Geert-Jan Roebers, tekst en bewerking: Gerard M.L. Harmans

Fotoboek van de ingezonden natuurfoto's voor de Frans Lanting Photo Award 2017 van het Wereld Natuur Fonds, waarvan sommige prijswinnend.

Aanwezigheid

Recensie

Fotoboek in een lijvig vierkant formaat met vele natuurfoto's. Het betreft de WNF-Frans Lanting Photo Award 2017. Zowel de inzendingen als de winnende foto's in verschillende categorieën worden getoond met glossy uitstraling en een zeer verzorgde vormgeving. De natuurfotografie is van hoge kwaliteit. Bij elke foto staat een korte tekst over de maker en de afbeelding. Voornamelijk Nederlandse maar ook internationale inzendingen voor deze prijs, en zowel professionele als amateurfotografen. Er is ook een categorie voor jong talent en voor kinderen. Dit is de vierde editie van deze prijs die genoemd is naar Frans Lanting, een Nederlandse natuurfotograaf met internationale bekendheid. Zijn foto's staan onder andere in National Geographic en hij ontving meerdere prijzen. Hij maakt deel uit van de jury van deze prijs, die naar hem genoemd is. Uitgave van het Wereld Natuur Fonds.

Specificaties

Nederlands | 9789075717600 | 205 pagina's

Titel Beeld verhalen : hoogtepunten van de WNF-Frans Lanting Photo Award 2017
Uniforme titel Beeldverhalen
Instelling /World Wide Fund for Nature
Secundaire auteur Suzanne Merks-Heesters ; Gerard M.L. Harmans
Type materiaal Boek
Uitgave [Weert] : Malherbe & Partner, [2017]
Overige gegevens 205 pagina's - foto's - 31 cm
Annotatie Uitgave van WWF
ISBN 9789075717600
PPN 413684423
Rubriekscode 596.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wilde dieren; Fotoboeken
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Wilde dieren