LEGO® Star Wars
Boek

LEGO® Star Wars zoek de Galactische helden : een zoek- en vindboek ([2017])/ vertaling [uit het Engels]: Mariella Manfré

R2-D2 en C-3PO zoeken hun vrienden en allerlei voorwerpen op negen verschillende plaatsen. Zoekboek met getekende kleurenillustraties. Afbeeldingen zoeken vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Galactische helden, zoals Han Solo, Prinses Leia, Rey, BB-8 en Finn, zijn vermist. De Legofiguren R2-D2 en C-3PO gaan op zoek om hen en nog vele voorwerpen te vinden in negen verschillende afbeeldingen, die steeds op twee pagina's staan. In de linkerbovenhoek staat wat informatie over de omgeving. In de rechterbovenhoek staan de figuren en voorwerpen die in de tekening gezocht moeten worden. Achter in het boek staan voor iedere spread nog tien zoekopdrachten. Op de schutbladen achterin staan afbeeldingen van de negen spreads, waarin alle te vinden figuren en voorwerpen omcirkeld zijn. Doordat het zo klein afgebeeld is en door het kleurgebruik is het niet eenvoudig om daarop iets terug te vinden. Voor liefhebbers van LEGO Star Wars een leuk zoekboek. Zoeken op de afbeeldingen vanaf ca. 6 jaar, zelf de teksten erbij lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503460 | 27 pagina's

Titel LEGO® Star Wars : zoek de Galactische helden : een zoek- en vindboek
Uniforme titel Zoek de Galactische helden
Secundaire auteur Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, [2017]
Overige gegevens 27 pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaling van: LEGO® Star WarsTM : spot the Galatic heroes. - (c)2017
ISBN 9789030503460
PPN 413636038
Genre science-fiction
Thematrefwoord Lego Star Wars ; Zoekboeken
Taal Nederlands